Att kunna simma är en livsviktig kunskap

Kursstart Juni – intensivkurs – på flera av våra anläggningar erbjuder vi intensivkurser. Då simmar man 7 ggr under en 4 veckors period som slutar innan midsommar. Ni simmat 2 ggr i veckan under v.22, 23 och 24 och 1 gång v.25.  Genom att få mer kontinuitet i simningen utvecklas vi snabbare, en jätterolig och lärorik kurs som vi varmt rekommenderar. Vi erbjuder olika kurser i olika bassänger, men det finns något för alla. Kolla vad som gäller i just din bassäng.

SommarsimskolaSimskola hela veckan – simma samma tid måndag till fredag. På vår egna anläggning på Kungsholmstorg i Stockholm och på Friskis & Svettis Parkmöllan i Malmö erbjuder vi sommarsimskola, där vi simmar hela veckan. Perfekt inför sommarens alla bad. Vi simmar vanligtvis v.26 och 27. Kolla schema för att hitta er kurs!

 

Utomhussimskola på värmdö sommaren 2022 vecka 28-30.

Varmt välkomna på sommaren roligaste och viktigaste aktivitet. Vi vill att alla barn ska få möjlighet att lära sig simma.

Vi annordnar simskola för barn från 3-4 år upp till 15 år. Alla är välkomna, vi har kunskapsanpassade grupper.

Vi övar på att simma bröst- och ryggsim, crawl. Läs mer om vilket steg ni ska anmäla ert barn till under schemat, vi har olika grupper och förkunskaper på olika stränder.

Vi simmar alla dagar oavsett väder, om det är kallt går vi igenom bad och båtvett på land och värmer upp. Vi simmar i den mån vi kan. Vi ställer in simningen vid åskoväder.

Sommaren 2022 har vi simskola på Grisslinge havsbad, Saltrö, Evlinge och Östra Älvsala. Pris och tid varierar beroende på strand.

Vi ses i sommar!