Varmt välkomna till en glädjefylld stund i bassängen

Veckans höjdpunkt för hela familjen!

Att kunna simma, en livsviktig kunskap

Babysim i Stockholm & Malmö - Trampoolin Simskola

Babysim: 3 mån – 1 år

Genom att gå på babysim hos oss ger du ditt barn möjlighet att skapa en bra relation till vatten som är en förutsättning för att kunna lära sig simma tidigt. Här tar du och ditt barn tillsammans de första stegen mot den livslånga trygghet och glädje det innebär att kunna simma. Samtidigt som ni har en mysig stund i bassängen får ni även tillfälle att träffa andra barn och föräldrar.

Trampoolin Simskola

Minisim: 1 – 5 år

Genom att gå på vårt Minisim får ditt barn den vattenvana och vattenglädje som behövs för att lära sig simma i tidig ålder.

Tillsammans tränar vi på de övningar som utgör grunden för simkunnighet. Barnet får kunskap som de har med sig resten av livet. Vi vet att barn som har roligt har lättare att lära sig därför sker all vår undervisning på ett lekfullt sätt.

Trampoolin Simskola
Trampoolin Simskola

Simskola från 4 år

Att kunna simma ger barn trygghet och frihet. Genom glädje och lek lär vi barn i alla åldrar lära sig att simma efter just sina förutsättningar.

För oss är det viktigt att alla har möjlighet att lära sig simma i en trygg miljö.

Lektionerna kännetecknas av allsidighet och variation med stora inslag av lek.

Trampoolin Vuxensim

Vuxenkurser

Simning är ett av de bättre sätten att förbättra sin hälsa eftersom träning i vatten är skonsamt för kroppen.

Vare sig om man är nybörjare och vill lära sig simma från grunden eller om man endast vill förbättra sina kunskaper i de olika simsätten så har vi kurser som passar. Vi har även nybörjar och fortsättningskurs i crawl för vuxna. På våra kurser är det små grupper och instruktören är med i bassängen. Vi sätter alltid elevens förutsättningar och behov i fokus och utformar lektionerna efter det. Passar privatlektioner bättre har vi det också, där man får individuell träning med en instruktör.

Trampoolin Vuxensim
Privata simlektioner - Trampoolin Simskola

Privatlektioner

För de som vill ha en individuellt anpassad simundervisning erbjuder vi privata simlektioner. Alla våra simlärare har utbildning och god erfarenhet av simundervisning.

Oavsett tidigare vattenkunskap är man välkommen till oss.

Privatlektioner passar både nybörjare som behöver lära sig simma från grunden samt de som är simkunniga och vill förbättra sina kunskaper och teknik.

Syskongrupper, simskola med syskon - Trampoolin simskola

Syskongrupper: 3 mån–5 år

Vill ni ha en rolig, lärorik och mysig aktivitet för hela familjen?
Då är våra syskongrupper något för er!

Våra syskongrupper är till för alla familjer som har barn som är under simskoleåldern! Grupperna är små och instruktören anpassar undervisningen så att alla barn får passande övningar. Vissa moment görs gemensamt med hela gruppen och vissa övningar är specifika för de olika barnen som går i gruppen. En förälder är med varje barn i vattnet.

Syskongrupper, simskola med syskon - Trampoolin simskola
Trampoolin Simläger

Simläger: 5-10 år

Trampoolin erbjuder Simläger för barn mellan 5-10 år i vår anläggning på Kungsholmsstorg. Vårt simläger är ett aktivt läger där barnen simmar två simpass om dagen med endast 2 barn per instruktör. Veckan är fylld med roliga aktiviteter och spännande utmaningar.

Trampoolin Simläger

Sommarkurser

Intensivkurser – på flera av våra anläggningar erbjuder vi intensivkurser där man simmar 2 dagar i veckan under 3,5 veckors tid. Intensivkurserna brukar starta i slutet av maj och har altid avslut innan midsommar. Genom att få mer kontinuitet i simningen utvecklas vi snabbare, en jätterolig och lärorik kurs som vi varmt rekommenderar. Vi erbjuder olika kurser i olika bassänger, men det finns något för alla. Kolla vad som gäller i just din bassäng.

Trampoolin Simläger