Friskis & Svettis Parkmöllan

Babysim 3 – 12 månader

Simlekis 2.5 – 5 år

Simskola från 4 år

Crawlkurs

Plask & lek 1 – 2.5 år

Vuxensimskola

Privatlektioner

Välkommen

Friskis & Svettis Parkmöllan, har en härlig stor pool där vi har småbarnssim och simskolegrupper. Bassängen är 12,5 * 6 meter och håller en temperatur på 32 grader. I anläggningen finns även ett café om man är fikasugen efter badstunden.

Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, simskola från 4 år och uppåt (steg 1-4) samt vuxensim.

Så här hittar ni till badet: Det finns två olika ingångar till anläggningen, en från Friisgatan 45 (om man har barnvagn med sig) och en från Barkgatan 24, en våning ner med hiss.

Omklädningsrummen är separata för damer och herrar. Damerna har två omklädningsrum intill poolområdet (2 duschar i vardera) och herrarna byter om i rummet snett mittemot poolrummet – på andra sidan korridoren (6 duschar).

Motionssimning.  Vi har endast 6 personer i bassängen per timme.  Badtiden måste förbokas. Boka här på hemsidan eller ring oss på 08 506 212 42 eller skicka ett mail till info@trampoolin.com så hjälper vi dig. Avbokning måste ske minst 2 timmar innan badtid, detta görs på ditt kundkort eller via telefon. Du får möjlighet att ta igen missad tid i mån av plats och inom vår period för tillgängliga tider (sista dag 19/5)

pris 65 kr/badtillfälle.

För bokning med friskiskort: Boka på hemsidan och skriv i kommentar vad du har för typ av kort så makuleras fakturan.

 

 

Öppettider motionssim

Måndagar kl 07:00 & 08:00, 09:00.

Tisdagar kl 07:00 & 08:00 09:00.

Onsdagar kl 07:00 & 08:00

Torsdagar kl 07:00

Kör man bil parkerar man på någon av gatorna i området. Kan ibland vara svårt att hitta lediga platser nära anläggningen.

Barnvagnar parkeras på lämpligt ställe precis utanför omklädningsrummen. De går tyvärr inte att låsa fast. Kafeterian är bemannad dagtid men tar inget ansvar för barnvagnarna. Använd vagnskydd vid slaskigt väder.

Skötbäddar för de minsta barnen finns i eller utanför omklädningsrummen.

I babysimkurserna (steg 1, 2 och 3) samt i Plask och lek kursen kan man vara två vuxna tillsammans med barnet i vattnet. På övriga kurser kan man vara en vuxen tillsammans med barnet i vattnet.

Lås till skåp behövs (det går att köpa på plats)

Adress:  Friisgatan 45 (ingång för dig med barnvagn) alternativt Barkgatan 24, Malmö, en våning ner med hiss.