Babysim 3 – 12 månader

Simlekis 2.5 – 5 år

Simskola från 4 år

Crawlkurs

Plask & lek 1 – 2.5 år

Vuxensimskola

Privatlektioner

Välkommen

Friskis & Svettis Parkmöllan, har en härlig stor pool där vi har småbarnssim och simskolegrupper. Bassängen är 12,5 * 6 meter och håller en temperatur på 32 grader. I anläggningen finns även ett café om man är fikasugen efter badstunden.

Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, simskola från 4 år och uppåt (steg 1-4) samt vuxensim. På babysimmet är två föräldrar/vuxna välkomna att delta per barn! OBS – under rådande omständigheter är det endast en förälder i vattnet på babysimmet. Gäller vårterminen 2022.

Så här hittar ni till badet: Det finns två olika ingångar till anläggningen, en från Friisgatan 45 (om man har barnvagn med sig) och en från Barkgatan 24, en våning ner med hiss.

Omklädningsrummen är separata för damer och herrar. Damerna har två omklädningsrum intill poolområdet (2 duschar i vardera) och herrarna byter om i rummet snett mittemot poolrummet – på andra sidan korridoren (6 duschar).

Motionssimning. Under rådande omständigheter måste en bokning ske innan man kommer och simmar. Vi har endast 6 personer i bassängen per timme.  Boka här på hemsidan eller ring oss på 08 506 212 42 eller skicka ett mail till info@trampoolin.com så hjälper vi dig.

Tider för vårterminen 2022 kommer upp inom kort.

pris 100 kr/badtillfälle.

För bokning med friskiskort välj ”friskis & Svettis medlemssim” och skriv i kommentar vad du har för typ av kort. Friskiskort gäller endast på de tider som är avsedda för friskis & Svettis kunder, ej på de som är motionssim.

Endast 8 personer i bassängen per timme.

 

 

Öppettider motionssim

Kör man bil parkerar man på någon av gatorna i området. Kan ibland vara svårt att hitta lediga platser nära anläggningen.

Barnvagnar parkeras på lämpligt ställe precis utanför omklädningsrummen. De går tyvärr inte att låsa fast. Kafeterian är bemannad dagtid men tar inget ansvar för barnvagnarna. Använd vagnskydd vid slaskigt väder.

Skötbäddar för de minsta barnen finns i eller utanför omklädningsrummen.

I babysimkurserna (steg 1, 2 och 3) samt i Plask och lek kursen kan man vara två vuxna tillsammans med barnet i vattnet. På övriga kurser kan man vara en vuxen tillsammans med barnet i vattnet. OBS – under rådande omständigheter är det endast en förälder i vattnet på babysimmet. Gäller vårterminen 2022.

Lås till skåp behövs (det går att köpa på plats)

Adress:  Friisgatan 45 (ingång för dig med barnvagn) alternativt Barkgatan 24, Malmö, en våning ner med hiss.