Om oss på Trampoolin

Vår målsättning är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma.

Trampoolin har sedan starten 2000 vuxit och vi finns nu på 20 olika badanläggningar i Storstockholm och Malmö. Ambitionen är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för hela familjen!

Kurserna bedrivs med lust och respekt för varje individs egna förutsättningar och verksamheten anpassas därefter. Undervisningen bygger på våra egna erfarenheter och SLS rekommendationer och lektionerna kännetecknas av allsidighet och variation, med stora inslag av lek. Vi har simskolor både med och utan föräldrar i vattnet. Våra Instruktörer är utbildade antingen av SLS (Svenska Livräddningssällskapet), SSF (Svenska Simförbundet) eller Svenska babysimförbundet.

Jobba hos oss

Detta jobb är perfekt för dig som har ett annat jobb deltid eller som studerar!

Trampoolin simskolor finns i Storstockholm och Malmö och bedriver simundervisning för baby, barn och vuxna. Man kan själv välja om du önskar arbeta med alla åldrar eller om man tex önskar arbeta med endast simskolor och inte babysim.

Vår verksamhet växer och vi söker nu flera instruktörer och simlärarassistenter.
Du ska vara öppen och glad, engagerad och plikttrogen, flexibel och ha god känsla för service.
Vi arbetar mestadels kvällar från ca 16.00 -20.00 samt hela lördagar och söndagar. Ett arbetspass är mellan ca 3 – 6 timmar i vattnet. Utöver vattentiden tillkommer avlönad tid, för rapportering samt kundkontakt.

Du får god utbildning och mycket övning i dina pedagogiska färdigheter.
Är du utbildad simlärarassistent eller siminstruktör är du givetvis meriterad. Saknar du utbildning så ger vi dig internutbildning som är godkänd av Svenska babysimförbundet samt erbjuder någon av SLS eller simförbundets utbildningar.
För att arbeta som simlärare måste du vara minst 18 år. Simlärarassistenter måste vara fyllda 15 år och kommer inte att arbeta själv i poolen utan tillsammans med utbildad simlärare.


Lön
Timlön

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@trampoolin.com

Arbetsgivare
TRAMPOOLIN SIMSKOLOR I STORSTHLM AB
Stora Nygatan 41-43 1 tr ög
11127
Stockholm
Tel: 08-506 212 42
E-post: jobb@trampoolin.com

Välkommen till världens bästa jobb!