Jobba hos oss som siminstruktör

Detta jobb är perfekt för dig som har ett annat jobb deltid eller som studerar

Trampoolin simskolor finns i Storstockholm och Malmö och bedriver simundervisning för baby, barn och vuxna. Vår verksamhet växer och vi söker nu flera instruktörer.
Du ska vara öppen och glad, engagerad och plikttrogen, flexibel och ha god känsla för service.
Vi arbetar mestadels kvällar från ca 16.00 -20.00 samt hela lördagar och söndagar. Ett arbetspass är mellan ca 3 – 6 timmar i vattnet.

Är du utbildad simlärarassistent eller siminstruktör är du givetvis meriterad. Saknar du utbildning så ger vi dig internutbildning som är godkänd av Svenska babysimförbundet samt erbjuder någon av SLS eller simförbundets utbildningar.
För att arbeta som simlärare måste du vara minst 18 år. Simlärarassistenter måste vara fyllda 15 år och kommer inte att arbeta själv i poolen utan tillsammans med utbildad simlärare.


Lön
Timlön som är ålder och erfarenhets baserad.

Ansökan
Skicka en ansökan via epost: jobb@trampoolin.com eller fyll i formuläret nedan.

Välkommen till världens bästa jobb!

Jobba hos oss – Dansinstruktör

Vill du jobba med något riktigt roligt och inspirerande?

Vi söker instruktörer omgående till dans och gymnastik-kurser i Skåne och Stockholm som börjar v.43!

Perfekt för dig som har ett deltidsjobb eller studerar och vill jobba extra.

Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och att röra på kroppen. Vårt viktigaste jobb är att få barnen att trivas samt att på ett lekfullt sätt hjälpa dem att utveckla sin motorik, koncentration och självkänsla. Har du erfarenhet inom dans eller gymnastik är det så klart ett plus, däremot bör du ha god fysik och koordinationsförmåga, kunna enklare gymnastiska övningar som exempelvis kullerbyttor m.m. och ha lätt för att lära dig enkel koreografi.

Vi värdesätter din förmåga att ta kontakt med barnen och att inspirera gruppen till rörelse.

Har du erfarenhet av pedagogiska arbeten eller tidigare arbetat med barn är det en fördel men inte ett krav. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, som gillar att samarbeta och sprida härlig energi!

Du kommer att leda klasserna med en kollega. Tillsammans blir ni ett superteam där ni turas om att presentera och visa nya övningar och att stötta samt justera barnens rörelser. Ni är både instruktörer och barnens trygghet.

Arbetspassen är främst förlagt på helger och eftermiddagar i en 8 veckors period. Under ett arbetspass har du tre olika klasser.

-Dans för 4-6 åringar.

-Gymnastik för 4-6 åringar.

-Röris (gymnastik och lek) för 2-3 åringar.

Varje vecka får du ta del av en planering som du sedan undervisar på klasserna. Vi har flera återkommande moment som tex, samling, lekar, stretching och vila. Det finns även utrymme att vara kreativ med både övningar och lekar.

Vi ser jättemycket fram emot din ansökan. Skriv ett personligt brev så att vi får lära känna dig lite grann och ta med dina tidigare erfarenheter.

 

Vänta inte med att söka!


Lön
Timlön

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@trampoolin.com

Arbetsgivare
TRAMPOOLIN SIMSKOLOR I STORSTHLM AB
Stora Nygatan 41-43 1 tr ög
11127
Stockholm
Tel: 08-506 212 42
E-post: jobb@trampoolin.com

Välkommen till världens bästa jobb!

Om oss på Trampoolin

Vår målsättning är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma.

Trampoolin har sedan starten 2000 vuxit och vi finns nu på 20 olika badanläggningar i Storstockholm och Malmö. Ambitionen är att simskolan ska vara veckans höjdpunkt för hela familjen!

Kurserna bedrivs med lust och respekt för varje individs egna förutsättningar och verksamheten anpassas därefter. Undervisningen bygger på våra egna erfarenheter och SLS rekommendationer och lektionerna kännetecknas av allsidighet och variation, med stora inslag av lek. Vi har simskolor både med och utan föräldrar i vattnet. Våra Instruktörer är utbildade antingen av SLS (Svenska Livräddningssällskapet), SSF (Svenska Simförbundet) eller Svenska babysimförbundet.