Kungsholmen - Oasen

Privatlektioner

Crawlkurs

Förskolor & Skolor

Simlekis 2.5 – 5 år

Simskola från 4 år

Vuxensimskola

Välkommen

I DN-huset på Kungsholmen har vi en stor och fräsch motionsbassäng med måtten cirka 17 x 10 m, ett djup på 1,2 – 1,6 m och en temperatur på ca 27-28 °C.

Här har vi kurser i simlekis, simskola från 4 års ålder och uppåt, crawlkurser samt vuxensim för nybörjare och för de som vill utveckla sin simteknik.

I den här bassängen tar vi även emot förskole-, skol- och fritidsgrupper!

Omklädningsrum ligger rakt fram bakom receptionen (på höger sida). Här finns separata rum för damer och herrar och i dessa finns förvaringsskåp – ta med eget hänglås (inte med för kort bygel)!

För en bra hygien får inga ytterkläder (jackor, kavajer, tjocktröjor), väskor, strumpor eller skor tas med in till bassängen. För skor finns en skohylla vid entrén. Om du vill låsa in skorna ska de först läggas i avsedd påse för detta och dessa finns vid entrén. Vik upp långa byxben.

Här kör vi ibland flera kurser parallellt, bredvid varandra, eftersom bassängen är relativt stor. Var uppmärksam när instruktörerna gör upprop första tillfället så ni hamnar i rätt grupp.

Då vi hyr bassängen för just de stunder vi har verksamhet är det inte tillåtet att bada innan eller efter sin utsatta simtid.

Entré görs via huvudentrén. Bassängen finns på plan -2 och på dörren sitter en skylt ”Oasen – Bad och motion”.

Kör man bil finns ett stort parkeringshus i DN-huset där man kan parkera. Åker man kommunalt stannar bussen inom fem minuters gångväg.

Barnvagnar parkeras på plan 5.

Här kan en vuxen per barn vara med i bassängen.

Låsbara skåp finns i omklädningsrummen, ta med eget lås.

Adress: Gjörwellsgatan 30, DN-huset, Västerbroplan