Upplands Väsby - Dragongården

Babysim 3 – 12 månader

Simlekis 2.5 – 5 år

Plask & lek 1 – 2.5 år

Simskola från 4 år

Välkommen

Mitt i Upplands Väsby centrum ligger denna ca 33°C varma pool, 6×8 meter. Separata omklädningsrum och tillgång till bastu.

Här har vi kurser i babysim, plask & lek, simlekis, simskola från 4 år och uppåt, steg 1 och 2 med förälder i vattnet samt steg 3 utan förälder i vattnet. Här erbjuder vi även vuxensim för nybörjare och fortsättningskurser för de som vill utveckla sin simning.

Bassängen ligger i mitten av en bred korridor. Kommer du från centrumets parkering går du igenom centrumet till gången där BR och Järnia ligger. I slutet av den gången finns två glasdörrar, den ena är centrumets norra ingång, den andra går till korridoren där bassängen ligger. Om du har parkerat på centrumets baksida gård du istället in genom ingången till Carema vårdcentral, Folktandvården mm och bassängen ligger i korridoren in till höger.

Vid ingången till bassängen (från korridoren) finns en stor skylt där det står Väsby rehab och till höger om entrédörren står numret 96.

Kör man bil finns det gott om parkeringsplatser direkt utanför centrum. Åker man kommunalt tar det ca 5-10

Barnvagnar parkeras innanför entrédörren till bassängen, till vänster, där receptionen finns. Vi ber er vänligen använda hjulskydd vid slaskigt väder.

Skötbäddar för de minsta barnen finns. De lånas och lämnas tillbaka på anvisad plats.

Här kan en vuxen per barn vara med i bassängen.

Låsbara skåp finns.

Adress: Dragonvägen 88, Upplands Väsby