Kom och rör på dig med oss! Hoppa, springa, dansa, leka, utmanas och ha riktigt kul!

Vår dans, gymnastik och boll- & sportlekis är för alla barn 2-6 år som vill gå på en fysisk aktivitet och ha kul tillsammans med andra barn. Här stimuleras barnens motorik och koncentrationsförmåga. Trampoolins barnaktiviteter är mångsidiga och anpassade efter ålder, behov och lust att röra på sig. Vi är engagerade ledare som uppmuntrar och stöttar barnen att utvecklas på ett lekfullt sätt. Hos oss får barnet utlopp för sin naturliga fantasi och rörelseglädje. Alla är en viktig del av gruppen och tillsammans skapar vi en härlig gemenskap.

För de minsta 2-3 åringarna har vi en kombination av dans och gymnastik där du som förälder (eller annan vuxen som morfar, syskon mm.) är med under lektionen. Kursen är utformad för att utveckla de motoriska grundrörelserna. Hit kommer du som vuxen för att vara aktiv och ha roligt tillsammans med ditt barn i de olika momenten. När barnen är 4-6 år får de välja inriktning, dans eller gymnastik.

Att börja dansa i ung ålder har många fördelar. Barnet får öva på koordination, motorik och koncentration. Att röra på sig är ett av människans basbehov.  Att lära känna sin kropp i tidig ålder och använda den på olika sätt har en positiv inverkan på barnet resten av livet. Vi vill inspirera barnen till mer rörelse och dans.

Vi finns 

På Kungsholmen, i Nacka, Malmö och Helsingborg.

Kursstarter 2022

Vecka 35 – 8 tillfällen 1250 kr

Vecka 43 – 8 tillfällen 1250 kr

Dans & gymnastik 2-3 år

I den här gruppen är barnen tillsammans med en ombytt vuxen tex förälder, moster, far – eller morförälder.

Vi övar på grunderna i både gymnastik och rytmik/dans.

Barnens motorik och koncentrationsförmåga stimuleras när vi kryper och ålar, hoppar och springer, balanserar och rullar, kastar och fångar.

Vi sjunger, leker lekar och dansar till kända rörelsesånger, allt på barnens villkor och anpassat efter deras ålder.

 

 

Gympa 4-6 år

Det här är en perfekt grupp för barn med mycket spring i benen som vill lära sig grunderna i gymnastik.

Barnens motorik och koncentrationsförmåga stimuleras när vi kryper och ålar, hoppar och springer, balanserar och rullar, kastar och fångar. Vi gör kullerbyttor och övar att stå på huvudet.

Vi leker och gör övningar där barnen lär sig samarbeta med varandra och där de bygger nya kompisrelationer.

Varje kurs avslutas med en uppvisning för familj och vänner.

I den här gruppen är barnen själva med instruktörerna. Föräldrar eller anhörig får gärna stanna i våra lokaler men inte i gymnastiksalen.

Dans 4-6 år

På ett lekfullt sätt tränar vi motorik, koordination, kondition och mycket mer när vi övar grundstegen från många stilar som jazz, balett och street.

Showdans är också ett viktigt inslag och varje kurs avslutas med ett uppträdande för föräldrar, familj och vänner.

Här inspireras barnens intresse för olika sorters dans. Allt anpassat till barnens ålder och utvecklingsnivå.

 

Tillsammans skapar vi dansglädje!

 

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig!