Grundaren

Jenny Runstig

 

VD och grundare för Trampoolin Simskolor är Jenny Runstig, och hon har hållit i tyglarna sedan år 2000. Jenny är född år 1973 och har sedan unga år varit väldigt intresserad av vatten och simning.

När Jenny fick sitt första barn så fick hon en present – en babysimskurs. Hon blev direkt hänförd av konceptet och i och med att utbudet av simskole- och babysimsverksamhet i Stockholm var knapp, så kände hon direkt att detta var något hon ville fördjupa sig i.
Jenny startade eget, och till en början var det väldigt litet. Hon hade alla sina kunder själv, nedskriva i en pärm, och hon pendlade mellan Upplands Väsby och Saltsjöbaden för att ha sin undervisning.

Därefter har hennes företag bara växt, och idag arbetar kring 40 glada och kunniga instruktörer inom företaget. Både personal och kunder har fått gynnas av hennes beslut att starta en alldeles egen simskola. Hennes begåvning som entreprenör och omåttliga driv har varit grundstenen i Trampoolin från start – och allt är tack vare hennes förmåga att föra företaget framåt i ett smart men orädd manér.

Numera bor Jenny i Vasastan i Stockholm tillsammans med sin sambo och sina tre barn. Här inom företaget beskrivs hon som det sprudlande energiknippet med hög entusiasm och ett sinne för entreprenörskap.