För barn och vuxna som vill ha en individuellt anpassad simundervisning erbjuder vi privata simlektioner. Alla våra simlärare har rätt utbildning och god erfarenhet av simundervisning.

Det här passar för er som vill ha en anpassad simlektion där man kan lära sig det mesta från att flyta till att förbättra simtekniken. Det finns fler i Sverige som är rädda för vatten och här är alla välkomna att ta lektioner oavsett tidigare vattenkunskap. En lektion kan bland annat bestå av att träna vattenvanan och/eller att förbättra olika simsätt för att enklare ta sig fram i vattnet. Privatlektionen kommer att läggas upp utifrån ert individuella behov och våra instruktörer hjälper er att nå just ditt mål. Ni får även möjlighet till en kort återkoppling efter lektionen på förbättringsområden som man kan träna på framöver.

 

Priser

En lektion kostar 750:- och pågår 30 minuter*

En kurs med privatlektioner (8 lektioner á 30 minuter) kostar 5 500:-

Simning är en nyttig och rolig livförsäkring.
Varmt välkomna!

*Rekommenderad lektionstid enligt Svenska Simsällskapet

 

 För att boka privatlektion, ring eller mejla oss:
Tel: 08- 506 212 42
E-post: info@trampoolin.com

 

Återbad

Under simskolans gång kan man få en inplanerad eller oplanerad frånvaro. Vid eventuell frånvaro vill vi att ni meddelar oss minst två timmar innan frånvaron.

Då vi bokar upp pool och instruktör enbart för er så kan vi tyvärr vid sjukdom inte erbjuda någon ny privatlektion. Har ni anmält att ni är sjuka, erbjuder vi i mån av plats istället att ni kan ta igen den lektionen i en grupp som motsvarar den nivån ni är på.  Observera att detta ska ske inom samma kursperiod som ni simmar och kan komma att ske på en annan anläggning. Vi släpper återbadstider under kursperiodens andra vecka och framåt.

Observera att ett återbad är något vi erbjuder i mån av plats.