Är ni sjuka någon gång under simkursen? (reser ni bort eller har annan ledighet under kursen gäller ej återbad)

Om du i förhand har anmält sjukfrånvaro – senast 2 timmar före lektionsstart – har du möjlighet att få ett återbad. Du har då gett en plats för någon annan simmare och kan få ett tillfälle tillbaka. Sjukanmälan görs på hemsidan, där bokar du även ditt återbad.

Återbadsmöjligheter ges i ordinarie grupper som inte är fullbokade och kan därför komma att erbjudas på andra anläggningar än er ordinarie anläggning. Vi släpper återbadstider tidigast under kursperiodens andra vecka (aldrig kursstartsveckan). Observera att ett återbad är något vi erbjuder i mån av plats och vi därför inte kan garantera platser. Återbad sker endast inom samma kursperiod och man kan därmed inte ha återbad innestående.

Om man missar en privatlektion får man alltid återbada (i mån om plats) i en ordinarie grupp. Detta är något vi erbjuder utan extra kostnad. Ifall ni inte vill återbada i grupp kan ni nu boka återbad privatlektion i mån av lediga tider mot en kostnad av 220kr. Regeln om sjukanmälning gäller fortfarande – sjukanmälning måste ske senast 2 timmar före lektionsstart.

Detta gäller alla anläggningar utom vår bassäng i Upplands Bro – där gäller inga återbad.