För dig som gått vår introduktionskurs – steg 1.

Syftet med den andra kursen i babysimskolan är att lära sig att själv ta sig fram kortare sträckor under ytan. Vi busar och leker fram vattenvanan och kursledaren introducerar nya övningar och nya varianter av övningar vi gjort tidigare. Vi lär barnen att koppla ihop bensparken med rörelse framåt och med mamma/pappa som mål inspireras barnet till att simma över eller under ytan. Vi dyker från kanten och tillbaka till kanten, samt övar på att hålla oss fast.

Mål – Babysim steg 2
Målet med babysim steg 2 är att barnet ska få uppleva den underbara känslan av att bli alltmer självständiga i vattnet. På så vis blir barnen väl förberedda för vår roliga kurs, babysim steg 3, där vi brukar knyta ihop olika övningar – så att barnen på sikt ska kunna rädda sig själva om de skulle trilla i! Allt sker som vanligt under mysiga och roliga former!

Uppskattade sånger och lekar tillsammans med den rörelsefrihet som vattnet erbjuder stimulerar och utvecklar barnets motorik.

Boka direkt eller ring oss på 08 – 506 212 42.

Vi har ofta olika ”fortsättningssteg” av babysim samtidigt.

Istället för att det bara går att boka ”babysim fortsättning” så ger steg 2 och 3 en bättre indikation om barnets förkunskaper till instruktören. På så sätt kan vi planera och hålla de bästa lektionerna för er.