Folkhälsomydnigheten säger att det är viktigt att bibehålla fritidsaktiviteter. Vi på Trampoolin stödjer detta ställningstagande. Vi ser det som en del i ledet att upprätthålla samhällets funktioner. 

Vår uppfattning är att man tar ansvar och minskar smittspridning genom att stanna hemma om man känner sig minsta sjuk. Men också att man tar ansvar genom att som frisk och symptomfri är ute i samhället och fortsätta med sitt vanliga beteende i så stor utsträckning som det går. Vi riskerar väldigt stora negativa följder i många årtionden framåt om hela samhället stannar upp.

 

Vi förstår att det råder delade meningar kring detta och vi respekterar det. Har ni frågor och funderingar så hör gärna av er.

 

Vanliga frågor och svar

Får jag avboka pågående kurs pga Coronaviruset

Svar: Vi gör inga avbokningar då kurserna inte är avbokningsbar enligt våra bokningsregler.

 

Får jag skjuta upp och ha innestående kursavgift?

Svar: Nej. Avgiften är bindande till den kursperiod ni bokat. Vill ni byta dag och tid inom samma kursperiod så gör vi allt för att hjälpa er att hitta något bra alternativ.

 

Vad händer om det kommer nya rekommendationer och ni behöver stänga badet?

Svar: Om vi behöver stänga kommer vi att flytta fram resterande lektioner och återuppta kurserna så snart som det är möjligt.

 

Hur länge ska man vara hemma om man har förkylningssymptom?

Svar: Vid minsta symptom ska du stanna hemma. Efter att du känner dig frisk ska du stanna hemma i två dygn till, sen är du varmt välkommen att komma och simma.

 

Vad gör jag om jag/mitt barn är sjukt och missar hela kursen?

Svar: Stanna hemma så länge du är sjuk. Vi kommer att hjälpa alla kunder med återbad i största möjliga mån. Men om du är frisk så är du välkommen till badet.

 

Vad gör jag om jag är frisk men har sjuka familjemedlemmar hemma?

Svar: Råd från läkare just nu är att de som har symptom som ska stanna hemma. Andra familjemedlemmar kan fortsätta som vanligt tills man får symptom – då ska man givetvis stanna hemma.

 

Är jag garanterad att få simma alla 8 lektioner som jag köpt?

Svar: Vi kommer att göra allt vi kan för att alla ska få simma så många ggr som möjligt. Eftersom vi ännu inte vet hur långdraget Corona kommer att bli så har vi inte idag en helt klar plan att presentera. Men för oss är det väldigt viktigt att alla kunder ska blir nöjda i slutändan, så att ni vill fortsätta att simma med oss länge till.