Vi får en hel del frågor kring hur vi ställer oss angående Covid-19. Vi följer experternas råd och följer kontinuerligt uppdateringen.Denna är en ny situation för oss alla och då tycker vi att det är viktigt att behålla lugnet och försöka vara flexibla. Vi kommer att meddela våra kunder så fort det kommer in något nytt.

Till oss kommer bara dem som är friska och vi har erbjudit och kommer fortsätta erbjuda fler tillfällen för att ta igen missade lektioner under er kursperiod.

Vi har begränsat platserna anpassat till varje bassäng, så alla ska kunna hålla avstånd i både bassäng och omklädningsrum.
Det är främst de äldre vi ska vara rädda om. Därför har vi under rådande omständigheter ingen verksamhet på våra två bassänger som är inne på äldreboenden. Detta är bassängerna Furuhöjden i Täby samt Ekgården på Ekerö. Vi hoppas kunna öppna igen våren 2021 men har inget klart besked om det ännu.

Vi fortsätter att simma lugnt så länge det inte finns ett myndighetsbeslut på att vi ska stänga badet vilket vi innerligt hoppas att det inte ska ske.